Blog

KOCAELİ VİDANJÖR - Kanal Açma

Kocaeli Vidanjör, İstanbul'un ve Kocaeli'nin tüm ilçelerinde yağmur kanallarının, atık su kanallarının, atık su arıtma tesisi giriş kanallarının her türlü açık veya kapalı kanalın temizlenmesi ve çıkan atıkların yönetmeliklere uygun şekilde uzaklaştırılması hizmetini kaliteli olarak vermektedir.

İstanbul'da firmaların İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatı alım işlemlerinde mutlaka İSKİ Görüşü alması gerekmektedir. İşyerinde arıtma tesisi gerektiren bir atıksu çıkışı varsa İSKİ arıtma Tesisi yapımını şart koşmaktadır. Arıtma tesisi çıkış suyunun kendi yönetmeliklerine uygun olması durumunda ise Deşarj Kalite Kontrol Ruhsatı vermektedir.

Endüstriyel, Evsel, fabrika atıklarının uzaklaştırılması için kullanılan kanal sistemlerinin zaman zaman yada bir periyot çerçevesinde temizlenmesi yaşanacak sorunların önlenmesi demektir. Yüksek basınçlı su ile kanal yıkama Vidanjör, Kanalizasyon borularının içinde bulunan katı atıkları (kum, taş, yağ, kök vs) yüksek basınçlı su ile yumuşatıp sürükleyerek logar bacalarına kadar getirilmesini sağlar.

Bu sayede kanal borularının içinin katı atıklar yüzünden daralmasını ve tıkanmasını önler Periyodik bakımlar esnasında dolum tesisleri seperatör havuzları, yakıt tankları, boya kabini havuzları, fosseptik kuyuları, arıtma tesisi havuzları vb. atıkların muhafaza edildiği proses kabinlerinin ve açık/kapalı kanalların temizlenmesi, çıkan atıkların ve atıksuların yönetmeliklere uygun şekilde uzaklaştırılması hizmetleri sunulur. Arıtma tesisi havuzlarının boşaltılması, dip ve yan duvarların temizlenmesi esnasında çıkan bakteri, çamur, atıksu vs. türündeki atıkların uzaklaştırılması ve Vidanjör Kiralama ve kiralık vidanjörler: yönetmeliklere uygun şekilde işleme sokularak zararsız hale getirilmesi hizmetleri her türlü iş sağlığı ve güvenliği kurallarına uyulacak şekilde sunulmaktadır. Günümüz teknolojisi sayesinde Kombine Kanal Temizleme araçları ile açık kazı yapmadan kanal temizleme işlemi yapılabilmektedir. Kanal temizleme araçları yüksek su basıncı ve vakum gücüne sahip olduğundan tıkanıkları kolayca açabilmektedir

Image placeholder

Admin

Kocaelividanjor.net için faydalı bilgiler, yazıları sizlerin önünüze aktarıyoruz. Kafanızı kurcalayan bir şey kalmasın. Her zaman sizlere yardım ve destek sunmaya devam edeceğiz.

4 Yorum

  • Image placeholder

    Menekşe

    Şubat 10, 2020 Saat 14.21

    Harika bir hizmet ve harika faydalı bilgiler, Vidanjör hizmetiniz çok başarılı.

    Cevapla

  • Image placeholder

    Yiğithan

    Şubat 10, 2020 Saat 14.21

    Kanal açma hizmetiniz çok başarılı gerçekten.

    Cevapla

      • Image placeholder

        Hasan

        Şubat 10, 2020 Saat 14.21

        Gerçekten çok iyi bir şey bu kanal açma ve sizinde bu hizmeti vermeniz çok iyi.

        Cevapla